Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Adni öröm! - akció Pátyon

Közélet > Páty

2020-12-14


Paty_teamuhely_HerczeghAnita2.jpgA járványhelyzetre tekintettel idén karácsonykor nem gyűjt tartós élelmiszert a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A rászorulókat adománykártyák megvásárlásával lehet támogatni a Spar üzletekben december 16. és 21. között - közölte a köztársasági elnök felesége, a szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete december 11-én Pátyon tartott sajtótájékoztatóján.Herczegh Anita a máltaiak pátyi Teaműhelyében a szervezet idei "Adni öröm!" akciójáról elmondta, hogy ez már a 24. karácsonyi ajándékozási jótékonysági gyűjtése a szeretetszolgálatnak, amelyben az ünnepi nagybevásárlásokhoz kapcsolódva szoktak tartós élelmiszert gyűjteni a hátrányos helyzetű családoknak, embereknek. Az idén az élelmiszergyűjtés helyébe lépnek az adománykártyák, amelyeket néhány száz forintért lehet megvásárolni a Spar üzletekben december 16-a és 21-e között.

Paty_teamuhely_HerczeghAnita2.jpg

Herczegh Anita a sajtótájékoztató után önkéntesként bekapcsolódott a koronavírus-szűrésekhez szükséges PCR-tesztek csomagolásába a szeretetszolgálat fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató műhelyében. Emellett megváltozott munkaképességű máltai munkatársakkal közösen részt vett a szervezet karácsonyi előkészületeiben is. (MTI)

Paty_teamuhely_HerczeghAnita.jpg

Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége (k) és Morva Emília, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közép-magyarországi régióvezetője (j) a szervezet "Adni öröm!" akciója önkénteseként karácsonyi ajándékokat csomagol a szeretetszolgálat fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató pátyi Teaműhelyében 2020. december 11-én. MTI/Bruzák Noémi


Vissza