.

2019. October 22. Tuesday, Előd napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Unokázós csalókat fogtak

Biatorbágy > Közélet
2019-07-02
78 olvasás

V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert 2019. június 27-én 14 óra körül megjelentek a biatorbágyi sértett lakásánál. A 37 éves H. Matild a csengetésre ajtót nyitó idős nőnek egy kórház munkatársaként mutatkozott be és azt mondta neki, hogy a lánya balesetet szenvedett. A kórházi ellátásra pénzt kért az idős asszonytól.

A 88 éves sértett elhitte a kitalált történetet és több millió forintot adott át a csalónak, aki ezt követően egy pénzzel teli borítékot is kivett az idős nő kezéből, majd kiszaladt a házból és társaival együtt elmenekült a helyszínről. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

A két jászladányi és a két érdi lakost a rendőrök 2019. június 29-én a reggeli órákban otthonukban elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra  és - őrizetbe vételük mellett - csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrök a gyanúsítottaknál végzett kutatás során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták és lefoglalták, valamint további nyomozati cselekmények során készpénzt, műszaki cikkeket és gépjárműveket foglaltak le a vagyonvisszaszerzés biztosítása érdekében.

forrás: police.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC