.

2019. October 22. Tuesday, Előd napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Megújult két óvoda és egy zeneiskola Budaörsön

Budaörs > Gazdasági rovat
2019-01-29
198 olvasás

A Rózsa utcai Csicsergő ovi régi épületét kívül-belül felújították, komplex energia-korszerűsítéssel, napelemekkel, udvarfejlesztéssel. Itt működik a Leopold Mozart Zeneiskola is. A Csicsergő Clemetis utcai központjában belső felújítást végeztek. Közös átadásuk január 9-én volt a Rózsa utcában.

A Csicsergő Óvoda Rózsa és Clementis utcai épületeinek belső felújítása a Belügyminisztérium 29 milliós pályázati támogatásából és a város 74 milliós hozzájárulásával valósult meg. A beruházás két telephelyen 4-4 csoportszobában mintegy 200 kisgyermeknek biztosít korszerű, otthonos környezetet. A Rózsa utcai épületben, ahol az óvoda mellett a zeneiskola is működik, száz százalékban KEHOP-forrásból energiahatékonyságot növelő beruházás is megvalósult, 109 millió forint értékben.

Napelemes rendszer a most átadott a Rózsa utcaival együtt már hét közintézmény (a Városháza, az Illyés Gyula Gimnázium, az 1. sz Általános Iskola, a Kamaraerdei Óvoda, a Herman Ottó és Kesjár Csaba általános iskolák) tetején növeli az energiahatékonyságot Budaörsön.

(budaors.hu)

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC