.

2019. August 20. Tuesday, István,Vajk napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Jelölteket várnak

Budakeszi > Közélet
2019-02-07
744 olvasás

Budakeszi önkormányzata 1995 óta Budakesziért emlékéremmel, 1999 óta Ifjúsági éremmel ismeri el az arra érdemesek munkáját a március 15-i városi megemlékezésen. Ifjúsági, társadalmi szervezetektől, egyházközségektől, oktatási intézményektől február 18-án, hétfőn délig várja a javaslatokat a képviselő-testület.

A Budakesziért emlékérem állampolgárok és csoportok részére adományozható, akik a város fejlesztésében, társadalmi, szociális, kulturális, gazdasági élet bármely ágazatában tartósan kiemelkedően hasznos munkát végeztek. Egy évben legfeljebb kettő kitüntetés adható.

Az Ifjúsági díj 35 éves korig adományozható annak a Budakeszi lakosú állampolgárnak vagy csoportnak, aki kimagasló közéleti tevékenységével és tanulmányi, sportbeli életvitelével Budakeszinek és korosztályának elismerését kiérdemli és példaértékkel követendő utat mutat kortársai számára. Évente egy díj ítélhető oda.

Budakeszi polgármestere felhívásában kéri, hogy mind a két kitüntetésre külön-külön, indoklást is tartalmazó írásos javaslatát legkésőbb 2017. február 18. hétfő 12 óráig személyesen, postán juttassák el a Budakeszi Polgármesteri Hivatalba (2092 Budakeszi, Fő u. 179.), e-mailen (pm.titkar@budakeszi.hu), illetve faxon (06-23-535-725).

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC