.

2017. november 18. szombat, Jenő napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Dániel András: A könyv, amibe belement egy óriás

Budakeszi > Könyvajánló
2015-12-18
948 olvasás

Az IBBY díjas szerző és egyben illusztrátor Dániel András formabontó, interaktív képeskönyvvel gazdagítja a kortárs gyermekirodalmat. A narrátor folyamatos „párbeszédet” folytat az olvasóval, aki így átélheti egy könyv születésének élményét, a Betűtészta Kiadó gondozásában.

Az IBBY díjas szerző és egyben illusztrátor Dániel András formabontó, interaktív képeskönyvvel gazdagítja a kortárs gyermekirodalmat. A narrátor folyamatos „párbeszédet” folytat az olvasóval, aki így átélheti egy könyv születésének sikerélményét. A főhős, Ozi, valós személy, aki bár fogyatékkal él, mégis minden ízében óriás: az ereje, a 60 centis bicepsze, a szíve és gyerekszeretete. Hiánypótló mesekönyv született, hiszen tűnnek el a hősök, akikre példaképként tekinthetnek a gyerekek. A Betűtészta Kiadó a könyvvel támogatja Ozi sportolói pályafutását, bízva abban, hogy ő képviselheti hazánkat a 2016-os Paralympiai Játékokon, Rioban.
Ára: 3490 Ft

A könyvek megvásárolhatók a Betűtészta könyvesboltban.
2092 Budakeszi, Fő u. 115.
Tel: 30/631-7610
www.betuteszta.com

A mesekönyvbolt földszintjén könyvekkel, a tetőtérben pedig változatos programokkal találkozik az érdeklődő.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC