.

2019. március 22. péntek, Beáta,Izolda napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Átadták a Budakesziért emlékérmeket
Budakeszi > Közélet
2019-03-19
Március 14-én az 1848-as forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett önkormányzati ünnepségen Franke László, Oscar-díjas mesterszakács, Szegulja Miklósné, Julcsi néni bölcsődevezető és a Budakeszi Labdarúgó Akadémia kapta idén a kitüntetést.
 

EGY SZÁZALÉK
Közélet
2019-03-18
Minden évben dönthet személyi jövedelem-adója kétszer 1%-áról. Ez a támogatási forma külön terhet egyetlen adózónak sem jelent, mert ezt az adót így is, úgy is meg kell fizetnünk. Ha nem rendelkezik róla, ez a 2x1% is a központi költségvetésbe kerül. A szja-bevalláshoz mellékelt nyilatkozattal Ön dönthet ennek az összegnek a sorsáról!

Busszal jön a mobil kormányablak
Biatorbágy > Közélet
2019-03-08
A Pest Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint március 11-én és 25-én hétfőn 8-16 óráig vehetik igénybe a biatorbágyiak a mobil kormányablakbusz szolgáltatásait a melléklet szerinti ügytípusokban. A busz a biatorbágyi polgármesteri hivatal mellett, a Baross Gábor és a Petőfi utca sarkán várja az ügyfeleket.

Születési támogatásról döntöttek
Budakeszi > Közélet
2019-03-06
Budakeszi önkormányzata 25 000 Ft-tal segíti azokat a családokat, akiknek gyermeke született, legalább kilenc hónapja Budakeszi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, és a család egy főre jutó jövedelme nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 370%-át, a 105.450 Ft-ot.

A választók április 5-ig megkapják az értesítőt
Közélet
2019-03-05
A magyarországi lakóhellyel rendelkező választók április 5-ig megkapják az értesítést arról, hogy felvették őket az európai parlamenti (EP-) választásra a névjegyzékbe - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Dr. Varga Miklós ötven éve háziorvos Budakeszin
Budakeszi > Közélet
2019-03-01
dr. Varga Miklós háziorvos, szülész, nőgyógyász 1969. március elsejétől Budakeszi háziorvosa, közel két évtizedig az orvosi rendelőintézet vezetője is volt. Orvosi hivatását mindig nagy lelkesedéssel és lelkiismerettel látta el, melyért kormánykitüntetést is kapott.

Bontsa a vonalat!
Pest megye > Közélet
2019-03-12
Idős rokonaink tőlünk sokszor távol élnek. Jóindulatuk, jóhiszeműségük, segítőkészségük és esetenként életkorukból adódó egészségi állapotuk miatt kiemeleten veszélyeztettek a különféle jogsértésekkel szemben. A bűnelkövetők körében nem vesztett népszerűségéből az úgynevezett „unokázós” csalás.

Erdőlátogatási korlátozás
Pest megye > Közélet
2019-03-06
A Budakeszi Erdészet tájékoztatja az látogatókat, hogy a vadállomány védelmére a gímszarvasok agancshullatásának idejére a térképvázlaton feltüntetett, a Telki úttól délre, az M1 autópályáig kerítéssel körbezárt erdőterület csak a kijelölt turistautakon látogatható március 5-31. között, kizárólag 9-16 óráig.

Teljes útlezárás az M1-esen
Herceghalom > Közélet
2019-03-05
Közúti közlekedési baleset történt az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán március 5-én 16 óra 9 perckor. Egy Budapestről Győr felé tartó kamion eddig ismeretlen okból a 32. kilométerszervénynél a szalagkorlátot átszakította és a Budapest felé vezető oldalon keresztben állt meg.

EP-választás - Május 26-án szavazunk
Közélet
2019-03-04
Bár Áder János köztársasági elnök pénteken kitűzte az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választását május 26-ra, a választáshoz kapcsolódó, a szavazóköri névjegyzékkel összefüggő kérelmeket csak március 21-től lehet benyújtani a választási irodáknál.

Budakeszi egykori alpolgármestere kilépett a Jobbikból
Budakeszi > Közélet
2019-02-26
Kilépett a pártból és a frakcióból is Hegedűs Lorántné. Poszt-kommunistákkal bármilyen közösség-vállalás ellentétes neveltetésem-mel és személyes meggyőződé-semmel - írta az MTI-nek is megerősített Facebook-bejegyzésében. A képviselő a parlament honlapja szerint keddtől politizál függetlenként.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC