.

2020. August 4. Tuesday, Domonkos,Dominika napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


A vesztes pártok sokat tanulhatnak a példabeszédből
Olvasói levelek
2018-04-10
Böjte Csaba testvér lapunkhoz eljuttatott üzenetét közöljük: "Urunk születésének hírüladása! Gyümölcsoltó Boldogasszony szép ünnepén, szeretettel köszöntlek, és kisebb testvéri alázattal osztom meg az evangéliummal kapcsolatosan a tegnapi választásokat is érintő gondolataimat."
 

Választani szabadon
Pest megye > Olvasói levelek
2018-04-09
Csodás ez a lelkesedés, a tenni akarás, a részvétel. Mi otthon, a hetvenes-nyolcvanas évek Magyarországán soha nem választhattunk szabadon. Mire az első alkalomra sor került, addigra már külföldön éltünk. Nekünk csak a kényszer jutott osztályrészül, amikor aznap már nem lehetett alkoholt fogyasztani, a szavazásra felszólító, névre szóló cédula pedig olyan volt, mint egy rendőrségi idézés.

Népvándorlók
Olvasói levelek
2015-09-09
Megkerülhetetlen az utóbbi időben az élet minden területén megmutatkozó „menekültügyi” probléma. Németországi tudósítónk, Albrecht György a Karlsruhe melletti Philippsburgban él. A városban már most is nagyobb a többségében török bevándorlók aránya, mint az őslakos németeké.

Vaddisznók lakott területen
Budakeszi > Olvasói levelek
2018-03-09
Tisztelt Szerkesztőség! A vaddisznó befogási cikkükhöz egy lehetséges befogási pontot ajánlanék. Budakeszin a Jókai tértől az erdő felé sétálva nég-öt ház után érjük el az erdőt. Mielőtt az erdőbe beléphetnénk, a gépkocsik útját négy-öt, kb. 15 cm vastag és 1,5 méter magas, barnára festett oszlop zárja el.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC